Mega súťaž sa blíži k záveru: Ešte pár dní hráte o hodnotné ceny!

Mega súťaž sa blíži k záveru: Ešte pár dní hráte o hodnotné ceny!>
Čas sa neúprosne kráti. Už takmer tri týždne máte možnosť súťažiť o skvelé ceny, ktoré sme pre vás vybrali. Poďte sa spolu s nami pozrieť, aké jednoduché je získať autosedačku, osobnú váhu alebo plienky!

Pravidlá sú jednoduché!

Pravidlá súťaže sú pomerne jednoduché. Do komentára pod video na našom YT kanáli Feedo.sk - Ľahší život mamičkám napíšte svoje návrhy na videá, ktoré by ste chceli vidieť. Zaujímajú vás recenzie na kozmetiku, ktorú máme na našom e-shope novú? Chceli by ste vybrať svoj prvý kočík a neviete, ako v skutočnosti vyzerá a aké ma funkcie? Chceli by ste variť rôzne príkrmy trebárs zo zeleniny, ale neviete si rady? Všetky vaše nápady sú vítané a budeme sa na ne tešiť! Druhou podmienkou je príhlásenie na na odber nášho kanála. Stačí kliknúť na ozubené koliesko. Jednoduché, však? :-)

Čo môžete vyhrať?

Všetky potrebné informácie nájdete nájdete ako pod videom, tak aj v infoboxe pod videom. Isto vás zaujímajú ceny, že? Vyberiem len pár, ostatné nájdete vo videu.
  • Osobná váha od firmy Beurer vyniká dvoma funkciami – funkcia Tara umožňuje odpočíta súčasne vážiace veci – plienku alebo uterák a funkcia Hold zase umožňuje zaznamenať hmotnosť detičiek, ktoré sa na váhe môžu vrtieť a byť neposedné. Váha sa ľahko čistí, jej maximálne zaťaženie je 20 kilogramov a na jej chod vám postačia batérie.
  • Prací prášok Nuk je vhodný ako na bielu, tak aj na farebnú detskú bielizen. Je šetrný k pokožke, dermatologicky testovaný, takže sa nemusíte o jemnú detskú pokožku dieťaťa. Toto balenie vám vystačí na 12 plných pračiek. To sa oplatí, nie?
  • Prsné vankúšiky do podprsenky Nuk ocení nejedna tehulka. Sú extra tenké a jemné k pokožke. Okrem toho majú maximálne absorpčnú kapacitu, perfektne padnú, pretože ich tvar je anatomicky prispôsobený prsníku mamičky. S prsnými vankúšikmi sa nemusíte báť vykĺznutia – lepiaci prúžok zabezpečí svoju polohu.
A mnoho ďalšieho! https://youtu.be/hnHuXfA_lcg

Opakovanie je matka múdrosti - preto ešte raz pravidlá!

  1. Prihláste sa na odber nášho YT kanála – Feedo.sk – Ľahší život mamičkám
  2. Do komentára napíšte aspoň 2 nápady na videá, ktoré by ste chceli vidieť.
Súťaž bude trvať celý mesiac, takže šancu zapojiť sa máte všetci! 31.3 súťaž ukončíme, vyžrebujeme výhercov a 7.4 nájdete na našom novom YT kanáli video s losovaním. Tam sa dozviete, kto vyhral a v prvom rade ČO vyhral! Tešíme sa na Vaše nápady a držíme Vám palce!