Seminár s Feedo.sk na Slovensku: Bezpečnosť novorodenca v Bratislave!

Seminár s Feedo.sk na Slovensku: Bezpečnosť novorodenca v Bratislave!>
Bezpečnosť novorodeniatka sa odchodom z nemocnice stáva alfou a omegou každého rodiča. Niektoré mamičky pomaly ale isto získajú prax v tom, čo a ako robiť, ako sa dieťa po ich rukami vyvíja a rastie. Ak vás zaujíma bezpečnost vášho dieťaťa, aký je správny vývoj dieťaťa a ako dieťaťu pomôcť, ak sa mu niečo stane, náš seminár je pre vás ako stvorený.

Uvidíme sa 24.3 2017 od 9:00 - 11:00 v kaviarničke IGI&FLO v Ružinove


Na seminári sa budeme baviť, ako správne vybrať pediatra, čo je všetko potrebné mať, kým sa drobec narodí, aké očkovania musíte podstúpiť, ako sa správať, ak sa dieťaťu niečo stane a ešte omnoho viac. Praktická časť bude pozostávať z názorných ukážok ako postupovať pri resuscitácii dieťaťa a načo si dávať pozor, ak k takémuto závažnému stavu príde. Ukážeme si tiež, ako funguje monitor dychu, či je táto technologická vymoženosť potrebná. Chcete vedieť, viac? Prihláste sa na náš seminár! Pani doktorka vám samozrejme na konci přednášky veľmi rada odpovie na vaše zvedavé otázky, takže si ich môžete pripraviť aj dopredu. Budeme radi.

Kto bude kurz viesť?

Odborník na slovo vzatý. V Čechách sa osvedčila pani doktorka MUDr. Michala Kňezková. Viac o nej si môžete prečítať na jej blogu. Adresu blogu nájdete tu

Kedy sa seminár uskutoční?

Seminár sa bude konať 24.3 2017 v dopoludnajších hodinách. Začíname 9:00 a končíme 11:00. Pridáte sa k nám?

Kde sa bude seminár konať?

Seminár s názvom "Bezpečnosť novorodeniatka" sa bude konať v kaviarničke IGI&FLO, ktorý nájdete na Drieňovej 40, 821 03 Bratislava.

Čo si domov odnesiete?

Okrem vedomostí, ktoré vám pomôžu a možno vás aj upokoja, vám ostane manuál, brožurka toho, čo všetko ste sa naučili. „Preškolenie“ završíme certifikátom, ktorý vám bude pripomínať, čo všetko ste sa naučili.

3 veci, ktoré vás budú zaujímať

  • Prihlasujte sa elektronicky 
Prihlásiť sa môžete na emailovej adrese : seminar@feedo.cz Na našej faceboovskej stránke budú vytvorené udalosti, tie ale neberte ako záväzné prihlásenie. Prihlásiť sa môžete iba elektronicky.
  • Cena semináru 
Cena semináru je 12€. V cene je manuál, ktorý vám ostane, certifikát o absolvovaní.
  • Počet miest je obmedzený! 
Bohužiaľ, naše priestory sú obmedzené, takže sa prihlásiť môže maximálne 15 mamičiek.