Seminár s Feedo.sk: Manuál prvej pomoci opäť v Bratislave!

Seminár s Feedo.sk: Manuál prvej pomoci opäť v Bratislave!>
Prvá pomoc je niečo, čo by mal ovládať každý z nás, nie len mamička či otecko. Všetci sme povinní poskytnúť prvú pomoc a preto sú jej základy nevyhnutné. Prvá pomoc deťom je však samostatná kapitola. V rannom veku vám nepovedia, čo ich bolí, čo sa s nimi deje, preto to musíte rozoznať vy. Ako povedala pani doktorka Mudr. Knězková, každý rodič bude v danej situácii vedieť, že sa niečo deje. Na rôzne situácie sa však dá pripraviť. Jednak tým, že si od odborníka vypočujete všetko potrebné, jednak názornými ukážkami – napríklad ako držať dieťa, ak sa niečím dusí alebo čo robiť, ak sa popáli.

Témy, ktoré sa na seminároch preberajú

Na seminári sa dozviete všetky podstatné informácie o tom, ako dieťaťu podať prvú pomoc – ako správne privolať rýchlu záchrannú službu, ako resuscitovať dojča, ako poskytnúť resuscitáciu dieťaťu od jedného roka ale aj ako oživovať dospelého. Zameriame sa na „najbežnejšie“ úrazy, ktoré sa v domácnosti môže stať – otravy, popáleniny, prehriatie. Čo robiť, ak dieťa spadne? Ako správne zastaviť krvácanie? Kedy dieťa iba spí a kedy naozaj stratilo vedomie?

KEDY?

10.02 2018 – T.J SOBOTA

O KOĽKEJ?

OD 15.00 -17.00

KDE?

Stretneme sa v Monsters Cafe and Bar na Rusovskej ceste  50-56 v Bratislave.


Kto bude viesť seminár?

Odborník na slovo vzatý. Svoje zvedavé otázky budete môcť klásť pani doktorke MUDr. Michaly Knězkovej. Viac o nej si môžete prečítať na jej blogu. Adresu blogu nájdete tu.

Čo si domov odnesiete?

Okrem vedomostí, praktických rád, ako pracovať s dieťaťom, ak sa mu niečo stane, vám ostane na kurz spomienka v podobe praktického manuálu, kde vždy nájdete všetko potrebné. “Preškolenie” zavŕšime certifikátom, ktorý vám bude pripomínať, že ste sa niečo nové naučili.

3 VECI, KTORÉ VÁS BUDÚ ZAUJÍMAŤ

  • Prihlasujte sa elektronicky 
Prihlásiť sa môžete na emailovej adrese: seminar@feedo.sk
  • Cena semináru 
Cena semináru je 10€.
  • Počet miest je obmedzený! 
Bohužiaľ, naše priestory sú obmedzené, takže sa prihlásiť môže maximálne 15 mamičiek. *Ak by ste chceli ísť s dieťaťom, nie je problém, v priestoroch sa nachádza aj veľká detská herňa!