Testovanie telefónu Chicco + VIDEO

Testovanie telefónu Chicco + VIDEO>
Halo, halo, tu Ben! "Mama, mama, brm brm." Takto som vykrikoval, keď išla mamička čakať na pána kuriéra. Ráno k nám pricestovalo dobre známe brm brm DPD z Feeda. Ste zvedaví, čo nám priviezlo tentoraz? Bol to Chicco hovoriaci telefónik, ktorý hovorí v českom a anglickom jazyku. Vďaka tomu sa zoznamujem aj s inými jazykmi, ako je ten materský. Po chvíľke zisťujem, že je to veľká zábava. Telefón, alebo tiež halo halo, je vo veľmi peknom obale. Je na ňom výstižne napísané, ako sa môžu mamičky s dieťatkom hrať a čo sa bude hrou rozvíjať. telefon-chicco-recenzia

Telefón Chicco

Chicco-telefonMamička mala veľkú radosť, že budem mať svoj vlastný telefón Chicco. Už nebude musieť utierať sliny zo svojho mobilu. Vždy sa totiž pozerám, ako mamka alebo tatko telefonuje a potom to chcem tiež skúšať. "Beník, pozri! Už aj ty máš halo halo." Chvíľu čakám a halo halo nikde. Mamička sa začala hrať s mojím novým telefónom. Skúmala ho, fotila a stláčala tlačidla. Musel som jej dať najavo, že si ho chcem tiež vyskúšať. Akonáhle som ho mal v ručičkách, prestal som plakať. Balenie hračky obsahovalo návod a látkový opasok, ktorý sa môže prevliecť hračkou a upevniť ju tak na madlo kočíka.

Aká je hračka v skutočnosti?

Chicco-telefon-rozmeryJe super. To by ale bolo asi veľmi jednoduché, že? Takže pekne po poriadku. Vzhľad plastového Chicco telefónu upútal už nejedného kamaráta. Je trochu väčší a robustnejší. Dokonca ťažší ako napríklad ovládač od televízie, ale zvykol som si rýchlo. Má príjemné, pestré farby, presne ako môžete vidieť na obrázku. Keď sa hračka zapne, bliká anténa a zvieratká. Rozmery hračky sú merané v najširších bodoch.  

Video

https://youtu.be/Dv7A4XcfTAo

Záverečné zhodnotenie

telefon-chicco-recenzia2Melódie sú veľmi chytľavé a keď sa mamička naučila spievať pesničku meniacim sa hlasom, bolo o zábavu postarané. Táto hračka mi pomohla a motivovala ma k rozprávaniu prvých zvukov a slov. Vďaka chytľavej básničke už viem povedať ABA (žaba). :) V zadnej časti telefónu je jednoduché vypínanie OFF a zapínanie ON. Musím povedať, že to nie je žiadna veda a dokážem to aj ja. Mamka sa len čudovala, prečo telefón nehrá. Tu je fotka, ako ma prichytila ​​pri čine. Ešte by som chcel pripomenúť, že batérie 2x AAA 1,5 V sú už v hračke a nemusíte bežať do obchodu. Zároveň ale v príbalovom letáku upozorňujú, že je nutné ich čoskoro vymeniť, pretože slúžia na predvádzanie hračky v obchode. Dúfam, že nemusím písať o tom, že sa hračka nečistí mokrou handričkou, nedáva sa prať a tak ďalej :) telefon-chicco-recenzia3 Chicco je dobre známa talianska značka, ktorá sa venuje detskému sortimentu (kočíky, nosiče, jedálenské stoličky, chodítka, hračky a iné) a rodičia ju s veľkou obľubou kupujú svojim deťom po celom svete. Poznám veľa detí, ktoré sú o pár rokov staršie a láka ich si vziať hračku do ruky a hrať sa s ňou. Svojimi možnosťami a príjemnými melódiami patrí medzi pútavé a hodnotné hračky. Síce ešte neviem hovoriť, ale určite sa budem so svojím halo halo hrať dlho. Tento telefónik je vhodný pre deti od 6 mesiacov a bude so mnou rásť hoci aj až kým pôjdem do školy! Od Chicco môžete nájsť napríklad aj takéto vecičky -> Aká je tvoja obľúbená? Za recenziu pekne ďakujeme Simči a Benovi!