Štýlová desiata - zabaľte jedlo do zvieratka :-)

Štýlová desiata - zabaľte jedlo do zvieratka :-)>
Desiata či olovrant sa dajú zabaliť všelijako. Pokiaľ ale chystáte na cesty deti, z balenia desiaty sa razom stane adrenalínová disciplína! Deti jedia očami a desiata musí byť zábavná. Zároveň by sa mala nenáročne a rýchlo vybaľovať. Rodičia zase chcú, aby vydržala neporušená, čerstvá a jej balenie nezabralo veľa času. Našli sme s deťmi na Feedo štýlové riešenie! Oops New Take Away! - Desiatový box Sova. O-Oops je švajčiarska firma, produkujúca výrobky určené deťom už od narodenia. Vytvára harmonické a jednoduché prostriedky pre potreby detského sveta a tiež líniu plnou radosti a originality v každom detaile. Sú to moderné znaky, podmanivé farby a najnovšie generácie materiálov. Výrobky tejto firmy pramenia z jasnej a živej tvorivosti a z hlbokého porozumenia potrebám moderných detí. Zvieratkové boxy sú na výber vo variantoch medvedík, korytnačka, psík, slimák a sova, ktorú si zvolili naše deti - kliknite na obrázok a pozrite sa na detail.

[print_gllr id = 7688]

Sovička

Sovička má rozmery 16,6 x 19,2 x 12 cm. Sovička box 1 Na prvý pohľad vás, a predovšetkým deti, očarí vzhľad a živé farby boxu. Vonkajší materiál je odolný a hladký silikón, dobre sa udržiava. Box má vo vrchnej časti rukoväť, ktorá deťom padne perfektne do ruky a ľahko sa tak prenáša. Vďaka dvom širokým zipsom sa boxík ľahko, doširoka otvára, deti sa bez problémov dostanú k svojej dobrote. Sovička box 2 Vnútri je box potiahnutý bezpečným nezávadným materiálom, ktorý izoluje a udržuje jedlo dlhšie čerstvé. Na jednej polovici desiatového boxu je kapsička, na druhej pružné popruhy, ktoré udržiavajp desiatu na mieste. Do boxu sa vojdú potraviny ako pečivo, sušienky, ovocie a iné pochúťky, ale aj nápoje, vrátane menších plastových fliaš.

Kompletnú desiatu zabalíte do jedného úžasného boxu!

Naše deti si sovu zamilovali natoľko, že im nestačí mať ju iba na cestovanie, chcú z nej jesť aj doma. Desiaty sú odteraz naozaj hračkou. Spestrite si ich aj vy, nakupujte tu. S chuťou do toho a hor sa do sveta! :-)