Recenzia: PLAN TOYS skladací strom

Recenzia: PLAN TOYS skladací strom>
Prvé, čo by som chcela oceniť je, že je hračka vyrobená z dreva. Vo všetkej tej záplave plastov je to príjemná zmena. Hračka by mohla vydržať veľmi dlho. Celkové spracovanie všetkých komponentov hračky je pekne urobené a dieťaťu dobre padnú do ručičky. Postupným ohmatáváním a skúšaním nasadzovať valčeky na tyčku tak rozvíja svoje motorické schopnosti. Základňa stromu má zaguľatený spodok, takže pre menšie dieťa je možné využiť aj ako točiacu sa kačku. Výrobcovia uvádzajú, že hračka rozvíja u detí chápanie veľkostí a farieb. Pre tak malé deti mi príde farebný rozdiel troch odtieňov zelenej skoro zanedbateľný, ale na druhej strane, akú inú farbu by mal strom mať ak nie zelenú? Skladaci strom kolaz

Názor rodičov (Bára, 27 rokov)

Hračka Plan Toys skladací strom je podľa môjho názoru vhodná už pre deti od jedného roka, nie od dvoch, ako uvádza výrobca na obale. Síce ho asi dieťa nevyužije presne tak, ako bolo pôvodne myslené, a to skladať súčiastky podľa veľkosti a farby (od najtmavšej zelenej po najsvetlejšiu), ale nájde si určite iný spôsob, ako sa s hračkou zabaviť a ako ju využiť. Pomer ceny a kvality mi príde veľmi dobrý. Hračku by som určite odporučila.

Názor dieťaťa (Natálka, 1 rok)

Baví ma, keď mamička zloží celý strom sama a naloží na základňu všetky valčeky. Ja to potom môžem vziať a otočiť hore nohami a celé to rozhádzať po miestnosti, aby to potom mohla postaviť znova. Keď sa valčeky rozutekajú, tak ich nosím späť na kôpku a zase ich hádžem. Valčeky tiež fungujú ako skvelý hudobný nástroj. Rada si vezmem dva valčeky (je mi jedno, akej veľkosti a farby) a mlátim s nimi o seba. Občas sa snažím strom tiež zostrojiť sama, ale zatiaľ to vážne radšej nechám na mamku, pretože tej to ide lepšie a ja ho budem skladať, až budem staršia a rozumnejšia. Skladací strom sa stal jednou z mojich obľúbených hračiek. PLAN TOYS skladací strom si môžete zakúpiť TU.