Recenzia - Nastaviteľné lehátko Babymoov Swoon Up

Recenzia - Nastaviteľné lehátko Babymoov Swoon Up>
Nebudem sa púšťať do polemizovania, či je ležadlo nevyhnutnou súčasťou výbavičky alebo nie. To je na každom. Chcela by som vám ale predstaviť toto výškovo nastaviteľné lehátko, ktoré je dobre použiteľné aj ako prvá jedálenská stolička. Páči sa mi jeho striedmy dizajn, tak sme sa mu spolu s Alankom pozreli na zúbok! babymoov01 Najnižšia pozícia je cca 50 cm nad zemou - to je tak akurát na to, aby na nás Alan dobre videl, keď sa s Lolinkou hráme, a tiež tak akurát k výške Lolinky, ktorá mu rada ukazuje svoje hračky a podobne. Vysoká pozícia je cca 70 cm (merané uprostred sedačky), čo je akurát k jedálenskému stolu. So sedačkou sa dá tiež dookola otáčať (otáčanie je ale možné i zaaretovať), takže môžete nájsť správny uhol na kŕmenie, bez toho aby ste museli dvíhať a presúvať celú sedačku. babymoov04 Sklon sedačky je možný od úplného ľahu až do polosedu (chrbtová opierka má 3 možné pozície a opierka nôh 2). babymov03 Hrazdička s hračkami má 3 možné pozície (na dotýkanie, na pozeranie alebo úplne mimo dohľadu) a dá sa tiež úplne zložiť, prípadne hračky na nej celkom ľahko vymeníte za iné. babymoov02 Na prvých fotkách je Alanko v lehátku s novorodeneckou vložkou, ktorá - ako vidíte - je tomu môjmu chlapovi už dosť malá. :-D Je ale krásne mäkko polstrovaná a hebká pre novorodencov... babymoov06 (1) ... Alanovi je už v lehátku ale omnoho lepšie bez nej. :) IMG_5807 Celá sedačka sa dá ľahko zložiť do naozaj malého rozmeru - môžete ju teda používať aj na cestách, v kufri auta nezaberie veľa miesta. IMG_5735 Tak toľko o vlastnostiach tejto sedačky / lehátka. A aká je teda suma sumárum?

PLUSY

  • výškové nastavenie je veľká výhoda oproti klasickým lehátkam (možnosť použitia aj pri stole, ľahšie kŕmenie)
  • pekný striedmy dizajn pre tých, ktorí (rovnako ako ja) nefandia prehnane farebným detským veciam
  • ľahké skladanie a možnosť použitia na cestách
  • pozícia úplného ľahu (väčšina lehátok ju v skutočnosti nemá)
  • celková variabilita a multifunkčné použitie
  • hrazdička sa dá nastaviť aj do pozície, keď dieťa na hračky ľahko dočiahne rukami

MÍNUSY

  • nosnosť max. 9 kg (nielen pri tomto lehátku, ale aj pri mnohých iných) - síce chápem, že je ležadlo stvorené na používanie do doby, kým dieťa sedí a môže prejsť na normálnu jedálenskú stoličku - avšak niektoré deti 9 kg môžu dosiahnuť skôr
  • vyššie obstarávacie náklady oproti niektorým "štandardným" lehátkam
  • rozložené je celkom objemné, takže do malých bytov to asi nie je úplné terno
Takže takto to vidím ja! Dúfam, že moja recenzia a reálne fotky pomôžu v rozhodovaní tým, ktorí nad jeho obstaraním uvažujú. Lehátko Babymoov môžete zakúpiť v čiernej (KLIK) alebo bielej (KLIK) farbe. Všetky výrobky od značky Babymoov nájdete TU. Originálnu recenziu od Madame Coquette môžete nájsť TU.