Recenzia - Batôžtek Skip Hop

Recenzia - Batôžtek Skip Hop>
Príbeh newyorskej značky Skip Hop začal, ako to tak už často býva, narodením bábätka. V roku 2003 čerství rodičia Michael a Ellen Diamant zistili, že prebaľovacia taška, ktorú mali, nespĺňa ich nároky a Ellen tak navrhla vlastnú funkčnú tašku. Dnes okrem prebaľovacích tašiek ponúkajú cestovné a jedálenské pomôcky, hračky, ale aj oblečenie. Obľubu si značka získala aj medzi celebritami. Batôžtek zaobstarali svojim ratolestiam napríklad Halle Berry, Madonna, Denise Richards, Naomi Watts či Matthew McConaughey. A ako sa páčil nám?

Zvieratkovský batôžtek

Batôžtek je k dostaniu v dvoch veľkostiach - mini s bezpečnostným pásikom pre deti od 1 roka (mačička alebo dinosaurus) a väčší pre deti od troch rokov. Aj keď má syn čerstvé dva roky, na testovanie sme si vybrali väčší batôžtek. Rozmery udávané výrobcom sú: šírka 28 cm, výška 30 cm, hĺbka 13 cm. Batôžtek ma vo vnútri jeden hlavný úložný priestor so štítkom na podpísanie. Vpredu má batôžtek väčšiu kapsu, ktorá má vo vnútri ešte sieťovanú kapsičku na pastelky. Po strane má batôžtek kapsu na pitie. Popruhy sú nastaviteľné a na chrbte je ucho na prenášanie. Batôžtek je vyrobený z polyesteru a vďaka tomu je ľahký. batuzek skiphop

Zebra alebo psík? (Naša skúsenosť)

Bolo ťažké si vybrať z toľkých krásnych zvieratiek, ale nakoniec sme sa rozhodli pre zebru. Oproti obrázku nemá bočné vrecko na pitie oranžový prúžok. Musím povedať, že hoci je batôžtek určený pre deti od troch rokov, som rada, že sme si vybrali tento. Mini variant by nám totiž na naše nevyhnutnosti určite nestačil. Do väčšieho sa nám pohodlne vojde desiata, pitie, obľúbená hračka, oblečenie i knižka. Batôžtek sa synovi veľmi páčil. Najviac ho asi zaujala hriva zebry s cvočkami (nozdrami) na prednom vrecku.

Geniálny dizajn (Plusy)

V čom sa líši tento batôžtek od kolegov z iných značiek, je jednoznačne dizajn. V Skip Hop sa pohrali aj s detailami (nozdry, hriva, zips je opatrený zeleným lístkom, ale napríklad aj to, že oranžová farba z prednej kapsičky sa opakuje na popruhoch, pútku aj v celom vnútrajšku batohu). Je skvelé, že batôžtek je k dostaniu v mnohých variantoch, takže si môžete vybrať zvieratko domáce i exotické, alebo si rovno zaobstarať celú ZOO :-)

Pozor, nejdem vidieť! (Mínusy)

Jediné, čo mi na batohu chýba, sú reflexné prvky. Samozrejme viem, že zvieratka ich nemávajú, ale na batohu by som ako mamička tento bezpečnostný prvok uvítala.

Suma sumárum

Úprimne musím povedať, že som veľmi rada, že Ellen nebola pred rokmi spokojná s prebaľovacou taškou, inak by možno táto značka ani nevznikla. A to by bola veľká škoda. Môžem ju odporučiť všetkým mamičkám :-)

V ponuke nájdete tieto batôžky:

SKIP HOP Zoo Batôžtek - Tučniak (klik) SH2102-00-879674001626 SKIP HOP Zoo Batôžtek - Líška (klik) SH2102-08-879674005334 SKIP HOP Zoo Batôžtek - Opička (klik) SH2102-03-879674001848 SKIP HOP Zoo Batôžtek - Psík (klik) SH2102-01-879674001633 SKIP HOP Zoo Batôžtek - Zebra (klik) SH2102-06-879674002326