Krokodíl KrokoBloko - hračka, do ktorej sa vaše dieťa zamiluje

Krokodíl KrokoBloko - hračka, do ktorej sa vaše dieťa zamiluje>
K's Kids je známy výrobca detských hračiek, špecializujúci sa na tie najmenšie detičky - dojčatá a batoľatá. Firma pochádza z Hongkongu a jej hračky zbierajú pravidelne najrôznejšie ocenenia.

Nemám zuby a nehryziem (vzhľad, veľkosť)

Krokodíl sa skladá z niekoľkých častí. Predný a zadný diel (hlava a chvost) sú rozpojiteľné, medzi nimi sú odnímateľné štyri farebné kocky. Kocky sú očíslované (1 až 4), šuštia a na každej z nich je nejaký interaktívny alebo zábavný prvok. Kocka s číslom 1 obsahuje zrkadlo, dvojka má na sebe kapsičku, v ktorej je na šnúrke malý krokodíl, ktorý pri stlačení píska. Tretia kocka má na sebe malé farebné rybičky v otáčacom, priehľadnom ovále a posledná z kociek obsahuje kapsičku na menovku so šuštiacou a pískajúcou látkou. Po stranách hlavy má krokodíl prišité dva obrovské biele gombíky, v tlame na jazyku ako prekvapenie schovaného motýľa. Na chvoste je pripevnená žltá kytička a vnútri chvosta rolnička, takže pri zatrasení cinká. recenzia-krokodil-krokobloko Rozmery udávané výrobcom sú: 26,5 × 115 cm, rozmery kociek: 13 × 13 × 13 cm. Hračka je určená pre deti od šiestich mesiacov. Krokodíl je balený do plastového vaku na zips, pri ktorom je návod, ako najlepšie využiť jednotlivé časti v rôznom veku dieťaťa.

Už viem skákať cez krokodíla (naša skúsenosť)

Krokodíl sa pripojil k našej rodine, keď mal synček desať mesiacov. Návod, ktorý radil, kedy je aká časť pre dieťa najvhodnejšia, sa stratil skôr, ako sme ho stihli preštudovať, takže sme túto "didaktickú časť" neriešili. Nemôžem síce povedať, že by sa z krokodíla a syna stali nerozluční kamaráti, ale vlastne bol krokodíl pri všetkých jeho zásadných okamihoch. Zažil jeho plazenie, lezenie po štyroch, prvé krôčiky aj zúrivé behanie. Zo začiatku slúžil ako zábrana, potom ako prekážka pri precvičovaní lezenia, a keď už syn chodil, tak sa hral s kockami (skúšal disciplíny ako hod kockou, kop do kocky, prenášanie kocky na rôzne vzdialenosti). Teraz krokodíla čaká úloha najťažšia - naučiť syna počítať :-)) recenzia-krokobloko

Plusy

Telo krokodíla je plne využité a skvelé je, že obsahuje svojím spôsobom niekoľko hračiek v jednom. Spracovanie je premyslené do posledného detailu, či už ide o nozdry krokodíla alebo akoby bradavičnatú hlavu. Príjemné je, že ako každý krokodíl sa ani tento nebojí vody a možete ho prať pri 30°C. Hračka je jednoducho naozaj šikovne vymyslená, preto vás snáď ani neprekvapí, že bola ocenená ako "Hračka roka" 2011 vo svojej kategórii. krokodál ks kids

Mínusy

Čo tu napísať? Na žiadne nedostatky som neprišla, preto tentoraz musí táto časť zostať prázdna, čo je vlastne veľmi dobre.

Vy ešte nemáte krokoška? (Suma sumárum)

Po predchádzajúcich riadkoch tu asi nikto ani nič iné nečaká - za seba by som krokodíla určite odporučila. Takže - vy ešte nemáte svojho krokoška? :-) Ak vás hračka zaujala, nájdete ju TU.

Za recenziu ďakujeme našej ambasadorce Petre Kulhánové :)