FROSCH EKO - Test čistiacich prostriedkov

FROSCH EKO - Test čistiacich prostriedkov>
Značku Frosch Eko máme rady. Kladie totiž dôraz na prírodné látky a domáce prostriedky, ako napríklad ocot, soľ či citrón. Spojenie vysoko účinných prírodných čistiacich látok, ohľaduplnosti k životnému prostrediu a šetrnosti k ľudskej pokožke je vyjadrené v slogane značky Frosch: Organická kvalita pre dobrý pocit. Od jeho vzniku v roku 1986 značka Frosch používa iba tie ingrediencie, ktoré umožňujú nadpriemernú odbúrateľnosť v prírode. A pretože tieto výrobky už nájdete aj v našom sortimente, nechali sme ich otestovať našej zákazníčke, mamičke Monike. Ako obstáli?

FROSCH EKO Hypoalergénny umývací prostriedok na dojčenské fľaše a cumlíky (TU)

Tento produkt si nemôžem vynachváliť. Používam ho už od narodenia mojej dcérky. Je hypoalergénny a biodegradovateľný. Jemné zloženie, priaznivé pre dojčatá, čistí dôkladne a spoľahlivo a bezo zvyšku odolné zvyšky mlieka, štiav a ďalších potravín. Veľmi dobre tiež odmasťuje. Spočiatku som ho používala na čistenie fľaštičiek, cumlíkov a odsávačky. Najprv som ho používala na umývanie riadu, v ktorom boli prvé príkrmy, ale postupne som si na neho zvykla a umývam s ním všetko. U nás doma jednoducho Frosch Baby nemôže chýbať. Páči sa mi, že je prostriedok je gélový a nemizne tak rýchlo, ako ostatné prípravky. rsz_img_6262 (1)

FROSCH EKO Hypoalergénny prací gél na kojenecké prádlo (TU)

Ekologický prací prostriedok som skúšala prvýkrát. Nie preto, že by som predtým nechcela, ale skôr som sa nikdy nezamýšľala nad tým, či vlastne existuje. Frosch prací gél môžem len odporučiť. Je špeciálne vyvinutý na pranie oblečenia bábätiek, je hypoalergénny a jemne parfumovaný - vôňa je príjemná. Už len kvôli nej sa mi veľmi páči. rsz_img_6266 (1)Tento priesvitný ekologický gél perie vážne skvele. Výrobca odporúča prať na nízkej teplote práve kvôli ekologickému dopadu. Ja periem najčastejšie na 40°C a s výsledkami prania som vážne spokojná. Tiež veľmi pekne vypral aj na 30°C. Výrobca presne odporúča, aké množstvo prášku stačí použiť a možno budete príjemne prekvapení, že je to naozaj málo. Ja dávkujem stredne odporúčané množstvo, pretože lokalita, kde žijem, má stredne tvrdú vodu a s výsledkom som bola zatiaľ vždy spokojná. Jediné, čo mi zostalo fľakaté, boli podbradníky, ale tie som nedala prať hneď po znečistení, ani som ich nenamáčala vopred. Boli už fľakaté z predchádzajúceho prania. Takže tento prací gél hodnotím maximálne kladne a budem ho používať aj naďalej.

FROSCH EKO Tekuté mydlo pre deti s dávkovačom (TU)

Mydlo je v praktickom balení s dávkovačom, na ktorom je krásny detský motív žabky. Je priesvitné a veľmi príjemne vonia. Ľahko a pohodlne sa dávkuje aj malými rúčkami, pre ktoré je určené. rsz_img_6250 (1)Myslím, že je ideálny pre deti, pretože jeho obal motivuje deti k častejšiemu umývaniu rúčok. Jeho zloženie so zvlhčujúcimi zložkami čistí a chráni pokožku detských ručičiek pri každom umývaní. Zvlhčujúce prísady poskytujú optimálnu ochranu povrchu pokožky a zaisťujú po umytí príjemný, čistý a hebký pocit, ktorý sama môžem potvrdiť.

FROSCH EKO - Tekuté mydlo pre deti (TU)

K dávkovači som dostala aj náhradnú náplň, ktorá vystačí na dve naplnenie. Má praktický uzáver, obal je s motívom žabky. Detské tekuté mydlo výrobca odporúča od 3 rokov veku. My ho používame už v nižšom veku, ale dávkujem ho dcérke sama, pretože to ona ešte nedokáže.