5 vecí, ktoré musíte vedieť o Lullalove + 3 tipy na TOP výrobky

5 vecí, ktoré musíte vedieť o Lullalove + 3 tipy na TOP výrobky>
Značka Lullalove má originálny dizajn v podobe praktických a pritom vtipných nápadov a prevedení. V sortimente nájdete plyšákov, hryzátka, dečky a ďalšie vychytávky. Dnes sa pozrieme na 3 produkty a navyše vám prezradíme 5 faktov o tejto značke. https://youtu.be/w3ysVsKjKN0?list=PLvVTk8N0CXoFDV97k91hdTqQADvwebIaV

DSC_0253

Superhračka MR B

Tento úžasný plyšáčik je v skutočnosti zároveň ohrevnou "fľašou". Dovnútra do bruška mu možno dať ohrevnú vložku, to sme však ešte ani neskúsili. Namiesto toho v jeho brušku ale nosíme ukryté hryzátka, podbradník, cumlík, vreckovky a všetko potrebné. Tiež ho používam ako maňušku a Leontýnka sa potom môže utrhnúť smiechom. :-D Ako viete, bábätka začínajú najprv vidieť hlavne výrazné veci a na to je tento medvedík dokonalý. Ja ho proste zbožňujem a dúfam, že Leontýnka ho bude milovať rovnako.

Oficiálny popis:

SuperHračka MR B je hrdina pre vaše dieťa, ktorý pomôže počas kolikových záchvatov a je absolútne najlepším spoločníkom na každý deň! Lullalove MR B 2 Rozmer balenia a špecifikácia:
  • hrejivá vložka pre viacnásobné použitie - stačí len ohnúť prútik
  • ideálne pri bolestiach a kolikových záchvatoch
  • kontrastné farby
  • šuštiaca súčiastka
  • ľahký a praktický
  • netoxický, antialergický
  • zahreje, ale nespáli
  • vyrobené z plyšu
Takto potom vyzerá balenie výrobku, ktorého súčasťou je jedna ohrevná náplň. Túto náplň možno potom zakúpiť aj samostatne. Lullalove MR B

Na Feedo.sk nájdete TU

rsz_dsc_0228 (1)

Hryzátko korytnačka MaMari

Toto som proste musela. Hryzačiek má táto značka veľa, ale ja som sa už skôr na fotkách zamilovala do korytnačky a neodradil ma ani modrý pásik (červený má napríklad rybička). Hryzátko je vyrobené z dreva a pasuje presne do malej detskej ručičky. Naviac je tak ľahučké, že ho vďaka klipsni môžete pripnúť kamkoľvek a nič to nezaťaží. Proste DOKONALÁ ZÁLEŽITOSŤ v jednoduchom dizajne.

Oficiálny popis:

Hryzátko vyrobené z mäkkého, javorového dreva. Nie je lepené ani farbené. Prírodné, antialergické, antibakteriálne, netoxické. Je vhodné už od 5 mesiacov. Je ľahké a má ideálny tvar, jemne masíruje ďasná a uľahčuje hryzenie. Balenie obsahuje hryzátko a prívesok na patentky. Hryzátko obsahuje prírodné oleje s antibakteriálnymi účinkami, zabraňuje rastu plesní. kousátko lullalove Rozmer balenia a špecifikácia:
  • Rozmer: cca 7 × 7 × 1 cm
  • Balenie v sáčku z plátna

SuperPro Baby Eco - podbradník a hryzátko 2v1

rsz_dsc_0224 (1)Ja viem, už som s tým otravná, ale ja som tak nadšená. Leontýnka má teraz 4 mesiace a prisahám, že slintá ako bernardín. :-D. Tento krásny, veľký a príjemne hebký slintáčik / podbradník pokryje a ochráni oblečenie a zároveň naň môžete pripnúť hryzátko, ktoré je súčasťou a drobček ho tak neupustí na zem a neznečistí baktériami. Hryzátko sa odopína ľahko pomocou cvočky, takže ho môžete používať aj samostatne. My ho momentálne máme pripnuté pomocou retiazky na hracej deke ;-). Tiež ho často len pripínam pomocou klipu od korytnačky. Aj keď je hryzátko z dreva, tak rýchlo schne. Malá ho proste miluje.

Oficiálny popis:

Výnimočná kombinácia extra absorpčného bambusového podbradníka s odnímateľným hryzátkom, ktoré uľahčuje hryzenie a dieťa ho vždy bude mať po ruke. Lullalove kousátko Hryzátko je vhodné už od 3 mesiacov. Váha a tvar uľahčuje samostatné chytanie a hryzenie. Hryzátko obsahuje prírodné oleje, s antibakteriálnymi účinkami a zabraňuje rastu plesní.

Prečo bambus?

Je antibakteriálny, antihubový, antialergický a ekologický! Má termoregulačné vlastnosti - v zime ohrieva, v lete chladí. Chráni pred UV žiarením a má sterilizačné vlastnosti. Neutralizuje pachy, je nepremokavý a rýchlo schne, čím zabraňuje množeniu baktérií, ktoré nemajú žiadnu šancu! Bambus je 100% biodegradovateľný! Rozmer balenia a špecifikácie:
  • Ekologický
  • Skvelý dizajn
  • Praktický a ľahký
  • Neabsorbuje sliny
  • Hryzátko je možné používať samostatne
  • Podbradník môžete prať v práčke (bez hryzátka)

Na Feedo.sk nájdete TU