Súťaž o pobyt v lone prírody: Pohodová materská nemusí byť sen!

Súťaž o pobyt v lone prírody: Pohodová materská nemusí byť sen!>
Viete si predstaviť, že by ste materskú dovolenku strávili v lone čarokrásnej slovenskej prírody? Môžeme vám aspoň z časti túto predstavu splniť. Už pár dní totiž môžete súťažiť o pobyt v obľúbenom rezorte Liptovský dvor. Čo pre to musíte spraviť? Ak ste o Liptovskom dvore ešte nič nepočuli, veľmi radi to zmeníme a povieme vám, čo všetko spraviť preto, aby ste boli zaradaní do našej súťaže. 

V lone prírody sa budete cítiť ako na skutočnej dovolenke

Hotel Liptovský dvor si predstavte ako dedinku, v ktorej sa budete cítiť naozaj príjemne. Nájdete tu 15 dreveníc, ktoré slúžia ako apartmány, plus hlavná budova, kde nájdete recepciu, bar, reštauráciu, ale aj priestranný detský kútik. Aby ste si však dovolenku užili naplno, ďalšia budova rezortu skrýva Relax centrum vybavené bazénom, vírivkou, parnou či suchou saunou, oteckovia sa môžu počas dovolenky denne "naháňať" za squashovou či tenisovou loptičkou - rezort má obe ihriská voľne prístupné. Aj detičky si prídu na svoje - okrem už spomínaného detského kútika vonku nájdete veľké detské ihrisko. Relax centrum Liptovský dvorAk by ste sa nechceli obmedziť len na program v rámci rezortu, pokojne si môžete od personálu zapožičať bicykle a vyraziť preskúmať okolie Jánskej doliny. Počas zimy oceníte blízke lyžiarske strediská ako tie priamo v Tatrách, ako aj okolité napríklad v Závažnej Porube, v Nižnej Boci či na horskom prechode na Čertovici. Cez leto môžete spoznávať okolité prírodné nádhery, na celý deň spolu s rodinkou šľapať kopce v našich veľhorách. To znie ako veľmi dobrý nápad, nemyslíte? Ako súťažiť?  Pravidlá súťaže sú naozaj jednoduché, podmienkou pre zaradenie do zlosovania o materskú dovolenku je nákup na našom e-shope v termíne od 1.7 do konca júla. Súťažíme v troch kolách a vašou úlohou je uskutočniť aspoň jeden nákup v minimálnej hodnote aspoň 69€.

Kompletné pravidlá súťaže nájdete TU!!! 


Výlet pre celú rodinku Liptovský dvor

O čo vlastne hráte? O chvíľku pohody s vašou kompletnou rodinkou. Ubytujeme vás na tri noci v jednej z malebných dreveničiek, dopriať si môžete raňajky vo forme bufetových stolov, večer si ako rodičia prídete na svoje počas degustácie trojchodového menu. Nebojte, pre detičky je nachystaný obed. Kým otecko vezme ratolesti na bicykel, mamička si užije masáž, ktorú má v cene. Spolu sa potom môžete vyjašiť v Relax centre, ktoré sme vám v skratke predstavili vyššie. Za jeden nákup toho, čo skutočne potrebujete, to stojí, však? :-) Ak by ste sa o tejto súťaži chceli dozvedieť viac, neváhajte navštíviť našu stránku, ktorej odkaz nájdete tu. Nájdete tam ako pravidlá, tak aj krásne fotky, kompletný zoznam toho, čo vám výhra prinesie. Budeme veľmi radi, ak nám dáte vedieť, či ste v Liptovskom dvore už boli, čo sa vám najviac páčilo alebo prečo by ste práve vy chceli na takýto pohodový výlet ísť.

Držíme palce!

Zdroj informácií a fotografií: oficiálna stránka rezortu Liptovský dvor