Videorecenzia - Ako funguje fľaša Cherub Baby?

Videorecenzia - Ako funguje fľaša Cherub Baby?>
Viete, čo sa dá v dnešnej dobe patentovať na dojčenskej fľaši? Hoci sa vám to môže zdať ako hlúposť, rozhodne má tento výrobok z Austrálie čo ponúknuť.

Teplotu spoznáte hneď!

Fľaše Cherub baby sú zabezpečené silikónovým farebným návlekom. Vďaka nemu sa fľaštička lepšie drží a pestré farby dieťa zaujmú. Jeho hlavnou funkciou je ale to, že pri teplote nad 42 °C vybledne. Vďaka tomu na prvý pohľad spoznáte, či je príkrm alebo iný obsah príliš horúci. Nemôže sa preto stať, že sa vaše bábätko oparí alebo si spáli jazyk.

Vydarený vzhľad, nezávadné materiály

Na prvý pohľad sú fľaštičky vďaka silikónovej "ponožke" odlišné. Pri študovaní obalu a návodu na použitie ale zistíte aj ďalšie veci. Návlek je 100% bez, zdraviu škodlivej a od roku 2011 zakázanej, látky Bisfenol A (BPA). Mimochodom, pri výbere fľaštičiek a ďalšieho dojčenského tovaru si túto látku maximálne strážte. Fľaše sú z odolného skla, bezpečného pre využitie pri kŕmení detí. Vďaka širokému hrdlu sa ľahko čistia a ak máte nejaký obľúbený cumlík, môžete ho ľahko použiť. Aj sklenené fľaše sú 100% bez BPA, ftalátov, PVC a polykarbonátov. Čistenie fľaštičiek je veľmi ľahké. Môžete použiť sterilizátor aj umývačku riadu. Palec hore pre šikovných Austrálčanov, čo myslíte? Široký výber fľaštičiek Cherub Baby nájdete TU.