Tipy na darčeky od Feedo.sk: Čo zaobstarať ročnému dieťaťu?

Tipy na darčeky od Feedo.sk: Čo zaobstarať ročnému dieťaťu?>
Prvý rok s dieťaťom je plný zmien, radostných udalostí, mýlnikov, na ktoré isto ani jedna mamička, otecko, ba ani členovia rodiny nezabudnú. Veď je prirodzené, že sa tešíte z pokrokov vášho najmenšieho. Čo mu darovať pod vianočný stromček? Predpokladáme, že veľké veci ako kočík, prebaľovací pult, vaničku a postieľku už doma máte. Vybrali sme tri kategórie a v nich to najlepšie, čo na Feedo.sk nájdete.

Lezieme a cvičíme

Elodie Details - Hracia deka Prvé mesiace bude drobec spinkať a robiť všetky tie „nudné“ veci, ktoré neskôr prerastú vo vymýšľanie. Premýšľate nad kúpou deky s hračkami, kde sa bude môcť hrať nie len na chrbátiku a snažiť sa dočahovať jednotlivé súčasti, alebo bude vďaka mäkkému podloženiu trénovať pasenie ovečiek? Máme hneď niekoľkých favoritov! Elodie Details je značka, ktorú netreba špeciálne predstavovať, hoci je u nás novinkou. Patrí medzi dizajnové značky, takže sa hodí najmä pre tie detičky, ktorých mamička si dáva záležať na tom, ako bude bábo zladené. Deka s krásnym motívom kvetu je kúsok, ktorý síce poslúži pár mesiacov, kým sa drobec nezačne otáčať za všetkým, ale nikto nepovedal, že potom sa doma nezúžitkuje. Postačí kúpiť hrazdičku a o plnohodnotnú hračku je postarané. Ak dávate prednosť pestrým hracím dekám, určite za povšimnutie stojí táto Bright Star deka, z ktorej sa dá spraviť funkčná ohrádka. Obsahuje zavesené hračky, bezpečnostné zrkadielko, vankúšik na hlavičku, plyšového papagája a mnoho ďalšieho. Plus bonus obsahuje aj 35 loptičiek a s tými je vždy zábava, však? Petite&Mars Podložka na hranie Ak potrebuje špeciálne iba deku na hranie, Petite&Mars má riešenie. Podložka na hranie Joy má predtlačené cestičky, hravé nakreslené zvieratká, je protišmyková, vodeodolná a protihluková a obojstraná. Väčšie detičky ju pri hre určite ocenia.

Čas na maznanie sa

Prvé mesiace trávime s detičkami azda najviac času, pokožka na pokožku. Dojčenie, uspávanie, túlenie sa, radovanie sa z prítomnosti malého človiečika, ktorého ste nosili 9 mesiacov pod srdcom. Vulli Žirafka Na rad však prichádzajú aj prvé hračky. Trénovanie úchopov, vývoj jemnej motoriky, to všetko sa počas prvého roka dieťa postupne učí. Pamätáte si ešte svojho prvého maznáčika? Ak sa vám do rodinky práve narodilo dieťa, alebo ten váš drobec ešte nemá svoju obľúbenú hračku, skúste niektorú z týchto. Nebude to len maznáčik, ale aj výchovná hračka. Ako darček pre synovca alebo neter (samozrejme, aj pre vášho vlastného drobca) poslúži legenda medzi hračkami na hryzenie, žirafka Vulli. Dostať ju ako samostatnú hračku alebo aj v rámci darčekovej sady, kde okrem hryzátka nájdete aj iné súčasti. Čo si vyberiete? Medzi prvé hračky patria aj pískacie hračky, ktoré drobca zaujmú nielen tým, že sú mäkké a tak na nich môže trénovať silu v ručičkách, ale vydávajú zvuk, ktorý ich nenaľaká, ale zaujme. Vybrali sme plameniaka od Kikadu , ale mnohé značky vyrábajú značky na podobnom princípe, je to naozaj iba na vašom výbere. Nattou - Chobotnička V Nattou odborníci vedia, ako na malé deti. Vytvorili chobotničku , hračku pre drobcov, ktorá je však špeciálna v tom, že svojím vzhľadom a prevedením apleuje na ich úchopový reflex a na to, že chápadielka pripomínajú pupočnú šnúru, takže dieťa má aspoň takto „možnosť“ vrátiť sa späť do bruška a pripomenúť si tak pocit bezpečia, ktoré tam zažívalo. A fariebných variácií je niekoľko.

Vodné radovánky

Tiež sa vaši najmenší najradšej čvachtajú vo vode a nie a nie ich z nej dostať? Nebojte sa, raz možno príde fáza, keď ich tam budete musieť nahnať. Hračiek do vane je na trhu veľa, stačí si iba vybrať, čo by daná hračka mala robiť. Ak by ste chceli niečo, s čím dá hrať dlhšie ako 5 minút, odporúčame sústavu pohárikov, ktoré vytvoria nekonečný prúd vody, dieťa zaujmú a zabavia. Hovoríme o Yookide a jeho Kúzelnom kohútiku. Vulli Puzzle do vody Inak ich môže zabaviť hračka do vody od Nuby alebo hračka v tvare veľryby od Oball. Rozhodne najdizajnovejšou hračku vôbec sú Zábavné puzzle do vane od Vulli, ale ak túto značku poznáte, viete, že to je vždy záruka kvalitnej hračky, ktorá vydrží roky rokúce.