Bábätka sú cool!

Bábätka sú cool!>
Prinášame vám príklady všeobecných aj konkrétnych, úžasných detských schopností, vďaka ktorým sa presvedčíte, že mať doma jedno také bábätko nie je zas až taká otrava.

Bábätka prejavú silu, zanietenie a húževnatosť.

Napríklad v situácii, keď sedia v lone vášho kamaráta, ktorý práve prišiel na návštevu. Iba bábätko dokáže ako demonštráciu vlastného nesúhlasu schytiť prestieranie aj s obsahom všetkých tanierov, príborov a pohárov, celou silou ho zhodiť na zem a bez slova sa vypariť.

Bábätka majú sklon k wrestlingu.

Nielen sklon ale aj predpoklady. Strávia ešte len niekoľko týždňov na tomto svete a už začínajú zvedavo dvíhať hlavičku, ktorá váži asi tak polovicu celej ich hmotnosti. Keď majú niekoľko mesiacov, dokážu jednou rukou vytrhnúť hrsť vlasov z vašej hlavy alebo dokonca hrudníka.

Profík vo vyplazovaní jazyka.

Aj keď sa ešte nevie poriadne udržať na nohách, jazyk môže zvládnuť vyplazovať, akoby už mal/a 5 rokov. Stačí mu/jej dať dostatočný príklad. Ak by sa totiž vášmu drobčekovi v tejto disciplíne samému príliš nedarilo, doprajte mu súkromné tréningy a doučte ho to. Potom ho už len zoberte na prechádzku so svojimi slobodnými kamarátmi. Váš tím rozhodne zožne úspech!

Upokojujúci spánok na vašej hrudi

Vrátite sa domov neskoro, vystresovaný vďaka večne nespokojnému šéfovi. Váš maličký je tiež rozmrzený a partnerka toho má akurát dosť. Všetko je to nanič, že? Nie tak celkom. Chvíľku sa s vaším bábätkom v tichosti poprechádzate po byte, ľahnete si vedľa vašej polovičky a maličký vám zaspí priamo na hrudi. Vďaka tejto malej kôpke príjemného tepla a sladkej vôni všetky problémy celého dňa vyfučia kdesi za oknom. Započúvate sa do jeho hlbokého dýchania a anjelského spánku. Život prináša so sebou veľa, ale takýto okamih predčí to všetko.

Ďalšie činnosti, ktoré môžete u svojho bábätka pozorovať a zaručene ich oceníte:

  • Žerie úplne všetko, čo urobíte
  • Počúva váš spev a páči sa mu/jej to
  • Fandí spolu s vami vášmu obľúbenému tímu
  • Nikdy sa nesťažuje, keď ho/ju porazíte v kartách
  • Okusáva si naraz obidva palce na nohách